KOVITOX® kapszula
Zsírból energia!?

Az izmok egészségét fenyegető veszélyek és kockázatok kezelésében segíthetnek Önnek a KOVITOX®kapszula értékes hatóanyagai. Az L-Karnitin és a koenzim-Q10 együttesen növelheti a szervezet vitalitását, javíthatja a szervezet állóképességét, fokozhatja a mentális és fizikális teljesítményt.

A készítmény L-Karnitin tartalma elősegítheti a megfelelő izomműködést, részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében és energiatermelő folyamatokban.

Különböző, L-Karnitint tartalmazó termékek kaphatók. Ezek közül csak a speciális módon előállított L-Karnitint tartalmazó készítmények viselhetik a Carnipure™ minőségi jelzést. A Carnipure™ logót a karnitint tartalmazó termékek csomagolásán tüntetik fel, tájékoztatva a fogyasztót arról, hogy az adott termékek olyan L-Karnitint tartalmaznak, mely az egyedülálló gyártási technológia következtében magas fogyasztói elvárásoknak tesz eleget.

A készítmény koenzim Q10 tartalma elősegítheti a normális vérnyomás megtartását, részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban, hozzájárul a szervezetünkben zajló káros, oxidatív folyamatok gátlásához, a szabadgyökök megkötéséhez, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős.

Az életkor előrehaladtával a szervezet Q10-termelése fokozatosan csökken, ilyenkor javasolt a csökkenő Q10-szint helyreállítása. A szervezet fokozott energiaigénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételkor és túlterheléskor, valamint fokozott igénybevételnek kitett izmok (pl.: vázizom, szívizom) energiaellátásának segítésére.

Kapható, illetve megrendelhető: az összes patikában, bioboltban, gyógynövény szaküzletben.

Info vonal: 0036-20/45-45-142

További információkért forduljon szakemberünkhöz az info@invitro.hu e-mail címen.

Csomagolás: 50 kapszula

Nyilvántartási szám: 6036/2009. OÉTI

 

Tudjon meg többet a Kovitox kapszuláról: TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY BLOG oldalon.


 


Ajánlott fogyasztói ár: 3.070, - Ft

|